Home > Windows 7 > Windows 7 Sp1 Installed But Not Showing

Windows 7 Sp1 Installed But Not Showing

Contents

Wednesday, December 10, 2014 7:53 PM Reply | Quote 0 Sign in to vote Hi Magon Liu, I am having the same troubles as listed above. My problem got solved. Here is the link: http://support.microsoft.com/en-us/kb/968003 Thank you so much for your prompt responses, lakonst and that your post pointed out the folder that I was missing and after I deleted it Please download and run System Update Readiness Tool from the link below according to the System Type: System Update Readiness Tool for Windows Vista 32-bit http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=2889489c-ee87-4607-8aa5-812e8078ab27&DisplayLang=en System Update http://realink.org/windows-7/dual-boot-windows-7-and-xp-windows-7-installed-first.html

I REALLY hope that one of you can help me!! Reply lakonst Dec 05, 2014 @ 18:17:35 @ChrisB: You have another problem that the described one. LoriKNovember 6, 2016 at 11:39 pmPermalink Thanks very much for the suggestions! June 4, 2009 steph thanks sw01fl it worked for me :) i wont have to keep doing it will i?? useful source

Windows 7 Sp1 Installed But Not Showing

Background: Last week I took my computer all the way down and reinstalled Windows Vista. Reply G_lola Jan 09, 2015 @ 23:56:37 Thanks for your support. that was very helpful Reply Sri Nov 25, 2014 @ 21:02:23 Thank you verymuch.

Should I just install version available from Intel? why my desktop icons are not showing ? Best regards / SR Reply eisa pk Mar 20, 2016 @ 05:05:06 i can't install intel turbo boost technology on my hp laptop it has processor core i 7 720qm quad How To Uninstall Windows 7 Service Pack 1 Thanks!

BEST OF HOW-TO GEEK Completely Protect Your Windows PC with Microsoft Family Safety 4 Ways to Outsmart Websites That Force You to Register How to Configure Automatic Text Message Alerts for Win 7 Sp1 Does Not Show In Computer Properties Thank you so much for posting this effective and clear solution. Thanks. Reply kesiena Aug 29, 2015 @ 14:30:46 worked….really appreciate Reply Paul Aug 30, 2015 @ 04:38:04 Solution 2 was the winner.

Govinda NaikOctober 18, 2016 at 6:39 amPermalink Method 2.1 worked for me. Windows 7 Service Pack 1 Says Installed But Isn't I then went into “client” in “main wsusoffline” folder and clicked on the folder “update” This downloaded all the updates and fixed “windows update”!!! Control Panel, Administrative Tools, and System Configuration, but I noticed that although I followed the instructions above about disabling things, when I went back into it later the boxes were all Here in December 2012, I wanted to do my annual routine of stripping my hard drive and then re-installing all programs and replacing my data files.

Win 7 Sp1 Does Not Show In Computer Properties

steveJuly 30, 2016 at 9:15 amPermalink Hi Neil all done thank you Neil MahasethPost authorJuly 30, 2016 at 9:46 amPermalink Happy to help you, Steve. http://www.howtogeek.com/howto/windows-vista/fix-for-when-clock-volume-power-or-network-icons-are-missing-and-grayed-out-in-windows-vista/ KTOctober 21, 2016 at 8:30 pmPermalink It took option 4, the offline windows update tool to fix this for me finally. Windows 7 Sp1 Installed But Not Showing Should I still try the registry edits suggested here? How To Install Windows 7 Service Pack 1 Manually This information was very important to repair the error.

It tries, but gives me the same message that other people are getting part way through. navigate here Thanks for considering to support us. My bad. well,not really a concern anymore. 6.1.7600 Build 7600

If you right click on system tray and select properties, you see CUSTOMIZE next to HIDE INACTIVE ICONS. For your reference, I have attached these steps as below: Step 1: Download Windows Vista Service Pack 1 Standalone Installer ==================================================== 1. After you have run the following scans/test, and still do not want to reinstall I would be happy to look at the logs generated by these tools. Check This Out But Internet Explorer 9 would not download because I could not download the prerequisite SP1 for my Vista Home Premium system.

Thanks for writing this software BTW. Windows Vista Service Pack 1 Keeps Installing Over And Over Again Please continue to solution 2 Reply Tim Durian Feb 18, 2017 @ 09:07:27 Thanks! Do you know why this happens?

Terry Friday, June 14, 2013 4:42 PM Reply | Quote 0 Sign in to vote Worked as described.

Once I backup all files and dban my HD, I installed Vista back, then install SP1/SP2 right away. Open up regedit.exe through the start menu search or run box, and then browse down to the following key: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer If you see any of the following key names in the Track this discussion and email me when there are updates If you're asking for technical help, please be sure to include all your system info, including operating system, model number, and Windows 7 Sp1 Update Download 64 Bit Edited by Tantrumwallsmash Tuesday, April 28, 2015 1:33 PM Resub Tuesday, April 28, 2015 1:31 PM Reply | Quote 0 Sign in to vote Moments ago I joined the Microsoft Tech

I don't have a problem with greyed out checkboxes. How many hours more do you think should I wait? Tom WalshSeptember 11, 2016 at 10:34 amPermalink After running the Update installer only Only ""Install management framework 5″" and ""Update remote desktop client"" as well as ""shut down on completion"" are this contact form Reply gerald Dec 20, 2015 @ 13:55:51 Hi thanks aolt…sln 2 worked perfect Reply Tony Dec 27, 2015 @ 00:21:45 Hey men your amazing.

Reply shravan Jun 18, 2016 @ 18:11:55 Worked, Thanks very use full Reply Sweepkins Jun 22, 2016 @ 00:29:13 1st & 2nd Didn't work for me 🙁 not tried the 3rd. It is also rebuilding the "SoftwareDistribution" folder. Reply Mike Nov 26, 2014 @ 19:37:27 The Microsoft Fix It process didn't resolve the issue, but the manual directions did. Frank AndersonJuly 14, 2016 at 11:19 amPermalink Good Morning Neil,I attempted all step and on number four I received:Thu 07/14/2016 7:15:13.34 - Info: Starting WSUS Offline Update (v. 10.6.3) Thu 07/14/2016

Thanks! Please take your time with the steps and let me know the results at your earliest convenience.