Home > Solved Weird > Solved: Weird Boot Problem

Solved: Weird Boot Problem

Samsung Series 3 15.6" notebook (NP300-V5A-A02US) Adv Reply April 21st, 2010 #10 oldfred View Profile View Forum Posts Private Message Super Master Roaster Join Date Jun 2009 Location SW Forida Yesterday I couldn't boot with the 2.6.31-19 kernel either. What was happening that caused the problem? I see the "pulsating Ubuntu logo" briefly, then a whole bunch of text, and the login screen briefly. check my blog

Now of course you can use GRUB to boot XP in this situation but not with Longhorn / Windows 7. Could this be the cause of the problem?Could it be causing some kind of short preventing the buiild to boot up?Thanks. 3 answers Last reply Aug 17, 2013 Best Answer Aug Then 3 system resets later and everything just worked. Instead there's a lot of beeping from my computer, a blank screen, and then I have to manually reboot it. http://www.tomshardware.com/answers/id-3200585/weird-boot-problem.html

I am using an Asrock 970 pro 3 r2.0 as motherboard and an amd fx6300 CPU. It moves some of the second windows install files into that first partition and grub or other boot loaders cannot directly boot it. The same problem popped up again, no PSU fan, no cpu fan, only mobo and gpu led turned on.We decided to disassembly the build and then we went away for 2 Please help.

When I was using legacy GRUB, the boot files, menu.lst etc. Showing results for  Search instead for  Did you mean:  Strange boot problem with M4-256 SOLVED Go to Solution Ule Memory Leak Geek Options Mark as New Bookmark Subscribe Subscribe to RSS weird problem, windows wont boot when restarted ,even with the new hard drive or new windows installation Weird booting problem with new asus motherboard solved Really weird Boot problem on my You will need to play with Vista / 7's BCD entries.

It has been beaten to death around here. "How to Succeed with Linux"I have made a personal commitment not to reply in topics that start with a lowercase letter. Eventually I believe I got rid of it. solved Weird RAM & Boot Problem solved ISSUE: Weird problem with my PC booting. All Rights Reserved Tom's Hardware Guide ™ Ad choices Articles & News Forum Graphics & Displays CPU Components Motherboards Games Storage Overclocking Tutorials All categories Chart For IT Pros Get

Get the answer Ask a new question Read More Boot HIS Crucial Memory Related Resources solved Really weird Boot problem on my PC Weird problem with brand new system, GTX 1070 Probably less confusing if I start a new thread about that. Strange problem after booting computer in General Support Ok so i have been running Windows 10 for a while now and after a few teething problems that were soon sorted out, Operating System: Boot files/dirs: sdb3: _________________________________________________________________________ File system: Extended Partition Boot sector type: - Boot sector info: sdb5: _________________________________________________________________________ File system: ext3 Boot sector type: - Boot sector info: Operating System:

Some weird stuff is happening: -If I boot Ubuntu with the 2.6.31-20-generic kernel, the system hangs. https://bbs.archlinux.org/viewtopic.php?id=138266 Ask ! Can't find your answer ? new buil Weird problem with brand new system, GTX 1070 boot failure, D6 Q-code msg.

vBulletin 2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd. http://realink.org/solved-weird/solved-weird-dns-problem.html I seem to have a disk partition that's refusing to mount sometimes, for non-obvious reasons. The problem I'm having is this: the Vista/7 bootloader acts differentlly, depending on whether it's loaded first, or called through GRUB2. FWIW, I have the Vista/7 bootloader in the MBR of one HDD, with GRUB2 in the MBR of another.

There is also another ext3 partition on that disk, used for general storage. If I select the HDD with Windows 7 on it, the Vista bootloader appears & works as you would expect. David My System Specs You need to have JavaScript enabled so that you can use this ... http://realink.org/solved-weird/solved-weird-boot-issue-in-xp.html User contributions on this site are licensed under the Creative Commons Attribution Share Alike 4.0 International License.

Operating System: Windows 7 Boot files/dirs: /Windows/System32/winload.exe sdb2: _________________________________________________________________________ File system: ntfs Boot sector type: Windows XP Boot sector info: No errors found in the Boot Parameter Block. Then I turn my PC on again and it does boot alright, the fans spin up, it beeps once, the Windows Logo comes on the screen and it boots to desk-top Low frame rates etc.

It came with windows 7 starter, but I installed windows 8 on it and everything ran fine.

Samsung Series 3 15.6" notebook (NP300-V5A-A02US) Adv Reply April 20th, 2010 #8 oldfred View Profile View Forum Posts Private Message Super Master Roaster Join Date Jun 2009 Location SW Forida Reply to 3vangelica 3 answers Last reply Oct 2, 2016 Best Answer Sep 30, 2016 More about weird boot problem Best answer gaborbarlaSep 30, 2016, 1:11 PM HiFirst, try to unplug At 27 kB, it is a bit too large to be posted directly, so I had to compress it. Anyone has an idea to fix this? 2 answers Last reply Sep 12, 2014 Best Answer Sep 10, 2014 More about weird boot problem Best answer Karsten75Sep 10, 2014, 10:38 PM

I'll start with a little background and then tell you the problem. The /Boot/BCD that was/is in your XP partition was from win7. The Vista/7 bootloader is installed on disk sda. More about the author This is done by going to Control Panel>Power Options and selecting 'Choose what the power buttons do'.

I never had a problem with this configuration when I was using legacy GRUB. All Rights Reserved Tom's Hardware Guide ™ Ad choices FAQ Forum Quick Links Unanswered Posts New Posts View Forum Leaders FAQ Contact an Admin Forum Community Forum Council FC Agenda Forum